„A hatékony nyelvoktatás a kommunikáció eszközeként tekint a nyelvre, melynek alapja természetesen a beszéd. Egy nyelvóra sikere alapvetően függ az óra alatti tanulói interakciók számától. A Dorogi Magyar-Angol Kéttanítási Nyelvű Általános Iskola Eötvös József Tagiskolájának pedagógusai ezt az alapelvet figyelembe véve tanítják az idegen nyelveket diákjaik részére CSOPORTBONTÁSBAN.

Természetes, hogy az osztályokat kisebb csoportokra bontva, a gyerekeknek több lehetőségük nyílik a célnyelven megszólalni, párbeszédeket folytatni, illetve a játékos stratégiáknak köszönhetően jól érezni magukat a tanulás közben.

Büszkén állíthatjuk, hogy az iskola modern nyelvtanítási szemléletének eredményességét évről évre szépen igazolják a megszerzett középfokú nyelvvizsgák számai a felsőbb éves tanulók körében.

Ezen felhívás célja, hogy a kiscsoportos nyelvi órák helyszíneit, azaz a KIS NYELVI OSZTÁLYTERMEKET olyan modern, INTERAKTÍV OKOS TÁBLÁKKAL tudjuk felszerelni, melyek maximálisan támogatják az iskola eredményességét nyelvoktatás terén.

Miben segít az említett eszköz?
– vizuális és auditív élményszerzéssel megkönnyíti a tanulás folyamatát
– játékos, interaktív gyakorlatokkal elmélyíti a megszerzett tudást
– változatos digitális forrásokat kínál
– motiválja a diákokat, fenntartja figyelmüket
– gyorsítja az óra tempóját

Kérjük támogasd kezdeményezésünket, támogasd az Eötvös Alapítványt a Gyermekekért!
Alapítványunk bankszámlaszáma: 11740023-20031062
Minden segítség számít, hiszen neked csak egy pici, de nekünk óriási! „